Warm Welkom 2020

DA09E48E-ACA2-4A7E-8D85-D8AA5FD767DFNa het overweldigende succes van The Passion in 2018 komen we in 2020 terug met Warm Welkom, de deur staat voor je open! Een project geschoeid op de leest van The Passion maar met een nieuw verhaal, nieuw talent, nieuwe samenwerkingen en met bovenal een nieuw verrassend resultaat tijdens de twee uitvoeringen van Warm Welkom op 19 en 20 december 2020.

Zoals de titel al zegt; de deur staat voor je open; iedereen mag meedoen! Zoek jij verbinding, wil je weten wat Milheeze te bieden heeft, wil jij bijdrage aan dit project? Neem contact met ons op en we hebben ook voor jou een plaats in dit evenement!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: