We kunnen van start!

handtekening-akte-1600x953De stichting Passie voor Milheeze is een feit! Op 23 december jl. hebben wij bij de notaris onze handtekening gezet onder de oprichtingsakte van een bijzondere stichting. Samen gaan we ons bezighouden met activiteiten die alle mensen in Milheeze, van schooljeugd tot 65 plusser, en van loodgieter tot directeur, verbindt en samenbrengt. Ons eerste project staat al in de startblokken! We komen binnenkort met meer nieuws, dus houd deze site in de gaten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: